Du ser inte ut att ha flash installerat.
Flash laddar du ner gratis från Adobes hemsida

Mitt hjärtas Malmö volym 11 är släppt

Volym 11 av Mitt hjärtas Malmö ägnas åt åren 1950-1970.

Här får vi se hur Malmöborna firar att vintern kommit till stan och följa med in på Stadsteatern när Ingemar Bergman gör teaterhistoria. Ta en tur längs Amiralsgatan med Malmös taxichaufförer och var med när hockeyklubbarna Malmö FF och Skäret inviger isstadion 1970. 

 

Vad betyder bokstäverna

De som varit inne och kommenterat våra volymer och filmer har säkert lagt märke till de snirkliga bokstäverna under kommentatorfönstret. Anledningen till detta tillägg är att vi har varit drabbade av spam-mail och för att undvika detta ber vi er i fortsättning använda dessa bokstäver enligt exemplet nedan.


Här säljs våra filmer.

I dessa butiker säljs Mitt Hjärtas Malmö.Om Mitt Hjärtas Malmö

Idén med denna hemsida är att alla skall ha möjlighet att fördjupa och informera kring de olika filmerna i våra Mitt hjärtas Malmö-volymer. Ett arbete som ständigt pågår och som kommer att påverka och förändra innehållet på hemsidan hela tiden.

Varje enskilt filmklipp på hemsidan har ett kommentarsfält, så det är bara att skriva om du har något att bidra med för oss andra - gärna ny, spännande eller kul information om personer eller platser som dyker upp i filmerna.

Mitt hjärtas Malmö i spårvagnsbox

Nya som gamla Mitt hjärtas Malmö-fans kan nu bunkra med de fem första volymerna till kanonpris i en och samma box. De 63 inslagen är från 1908 till 1974 och innehåller guldkorn som Biltävling på Limhamnsvägen 1924, Jan Troells debutfilm ’Stad’ från 1958, Lugnets sista bohemer 1967 och Farväl till Caroli 1968. Alltsammans inramat i en stilig spårvagnslåda med bild av Sten Jönsson.

Och som Greatest hits...

Det bästa ur Mitt hjärtas Malmö är en samling med de 26 populäraste inslagen från de nio första volymerna. Samlingen täcker 1911 till 2001. Allt från husarer och Kockums till Zlatan alltså. Inslagen är textade på svenska, danska, tyska och engelska.Rädda Malmöfilmen

Hjälp oss att rädda ännu mer film. Läs här om hur det går till.

producerad av 040